Talvilomalla Reaktoriin!

 

Vieläkö olet vailla puuhaa talvilomalle? Tiesithän, että Suomen suurin talvilomatapahtuma Reaktori järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.-23.2., unohtamatta tietysti Gloriassa lauantaina 24.2. järkättäviä päätösbileitä 13-17-vuotiaille (lue lisää linkistä yllä).

Messukeskuksen päivät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, ja vierailemaan voit lähteä itsenäisesti, tai halutessasi osallistua meidän järkkäämälle retkelle! Retkelle osallistuaksesi tarvitset lupalapun vanhemmiltasi, viimeinen palautuspäivä nutalle on perjantaina 16.2. Lupalapun saat joko nutalta, tai tämän sivun alalaidasta linkistä.
Retkille lähtee kaksi nuoriso-ohjaajaa, jotka lähtevät yhdessä nuorten kanssa nutalta klo 13 ja paluu takaisin nutalle on klo 19. Reaktoriin voit joko ottaa omat eväät tai vähän rahaa mukaan, jolla ostaa ruokaa paikan päältä.

Lupalappu reaktoriin2018