Haagan nuorisotyöyksikkö

Haagan nuorisotyöyksikköön kuuluvat Nuorisokahvila Clubi, Pitäjänmäen nuorisotalo ja Pitäjänmäen moottorihalli. Facebook-sivultamme löydät tilojen ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Tervetuloa tutustumaan!

Nuorisokahvila Clubi
Nuorisokahvila Clubi on vapaa-ajanviettopaikka yli 9-vuotiaille. Clubilla ei ole enää säännöllistä kahvilatoimintaa, mutta olemme silti auki nuorille maanantaisin ja keskiviikosta perjantaihin klo 18-21. Voit tulla pelaamaan biljardia tai PS4:sella mm. Fifa17 ja NHL17-pelejä. Myös liikuntasali on hyödynnettävissä esimerkiksi tanssimista varten! Tule ihmeessä juttelemaan ohjaajille, niin keksitään yhdessä mielekästä tekemistä. Jokaisen kuukauden ensimmäisenä perjantaina Clubilla järjestetään Lemmikkikahvila-toimintaa, jolloin voi tuoda mukanaan myös omia, hyvin käyttäytyviä lemmikkejä. Tarkistathan kuitenkin, mitä lemmikkejä milläkin kerralla kokoontuu! Ei haluta sekoittaa kissoja ja koiria samalle päivälle 😉

Pitäjänmäen moottorihalli
Pitäjänmäen moottorihalli on tarkoitettu 23-vuotiaille ja nuoremmille pääkaupunkiseudun nuorille, jotka ovat kiinnostuneita ajoneuvojen liikenneturvallisuudesta. Moottorihallissa on hyvät välineet kulkuneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen. Nuoriso-ohjaajilta saa opastusta ja neuvoja.