Toimintaohjeet

Tervetuloa talollemme!

Alhaalta löydät tärkeimmät tiedot koskien Pitäjänmäen nuorisotalon palveluita ja sen käyttömahdollisuuksia. Jos teille jää vielä tämän ohjeen lisäksi kysyttävää, voitte kysyä sähköpostitse (tai soittaa) kaikissa vuoroonne liittyvissä käytännön asioissa. Huomioithan kuitenkin, ettei meillä ole päivystävää henkilökuntaa, vaan parhaiten yhteyden saa nuorisotalon aukioloaikoina tai jättämällä soittopyynnön vastaajaan.

Varausvahvistuksen saatuanne ottakaa yhteyttä nuorisotalon henkilökuntaan hyvissä ajoin ennen vuoron alkua sopiaksenne tilojen käytön perehdytyksestä, avaimen hausta, sekä tilojen omatoimisen käytön sopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan, että sopimuksen voi allekirjoittaa vain täysi-ikäinen henkilö, joka vastaa tilojen käytöstä.

Mikäli joudutte perumaan vuoronne, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pikaisesti suoraan talolle. Vuoron voi perua kirjallisesti veloituksetta kaksi viikkoa ennen vuoron alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu.

Tiloja voi käyttää vain sovittuna aikana ja muusta käytöstä aiheutuneet kulut (esim. vartiointikulut) on korvattava. Myönnetty vuoro sisältää alku- ja loppuvalmistelut.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisotalollamme on avoin langaton verkko Stadinet.

Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat ehdottoman päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

Saapuessanne talolle ja vuoronne aikana
• Käykää läpi tilojen turvallisuusohjeet.
• Huomioittehan, että nuorisotalon tiloihin ei saa päästää omaan ryhmäänne/toimintaanne kuulumattomia henkilöitä. Talollamme ei ole vahtimestaria ja ulko-ovemme on lukittu, joten teidän tulee itse laskea asiakkaanne sisään talolle.
• Siistitte käyttämänne tilat ja palautatte tilat alkuperäiseen järjestykseen. Tiskatkaa astiat ja laittakaa ne paikoilleen, roskat tulee lajitella keräysastioihin ja wc-tilat on jätettävä siisteiksi. Siivoustarvikkeet löytyvät keittiöstä ja aulan varastosta. Mahdollisista tiloissa ilmenevistä vioista, hajonneista tavaroista tai kalusteista jätä ilmoitus järjestökäyttäjien omalle pöydälle ulko-oven vieressä.
• Vuoronne lopuksi muistakaa kuitata jokainen käyntinne nuorisotalon järjestöpäiväkirjaan.
• Lähtiessänne tarkistakaa, että kaikki tilat ovat tyhjillään. Varmista, että ovet (myös varauloskäynnit) ja ikkunat ovat lukittu. Sammuttakaa valot kaikista tiloista.
• Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla palauttakaa avaimet sovittuun paikkaan.

Vuoronne jälkeen
• Toivomme, että teille jäi mukavat muistot nuorisotalolta.
• Mikäli käyttövuoronne on maksullinen, lähetämme laskun tilan käytöstä noin kuukauden sisällä vuoronne päätyttyä

Palaute
Tarkoituksenamme on palvella käyttäjiä mahdollisimman hyvin ja tarpeiden mukaisesti. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tiloja ja siksi käyttäjien toiveet, tarpeet ja kokemukset ovat meille tärkeitä.
Toivomme teiltä palautetta käyttövuoronne onnistumisesta ja ideoita tilojen kehittämiseksi. Kiitämme jo etukäteen vaivannäöstänne. Voitte lähettää palautteenne sähköpostitse tai jättää avainten luovutuksen yhteydessä.